Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9636
Title: The influence of the introduction of rice bran on fermented milk drink
Other Titles: Вплив введення рисових висівок на кисломолочний напій
Authors: Samilyk, M.
Qin, X.
Luo, Y.
Самілик, М.
Цинь, С.
Ло, Я.
Keywords: vacuum drying
quality
low field nuclear magnetism
вакуумна сушка
якість
ядерний магнетизм низького поля
Issue Date: 2021
Citation: Samilyk M. The influence of the introduction of rice bran on fermented milk drink [Electronic resource] / M. Samilyk, X. Qin, Y. Luo // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 2021. - Series : Food Technologies. - № 23(96). - Р. 39-45. - Режим доступу: //doi.org/10.32718/nvlvet-f9608 - Заголовок з екрану
Abstract: Rice bran is an agro-industrial waste with excellent nutritional value and a considerable content of bioactive compounds. Biotransformation processes by fermented milk drink fermentation increase the interest in obtaining products from agro-industrial wastes with good biological properties. The viability of introducing rice bran (RB) into fermented milk drinks to improve the structural stability and sensory was studied. Fermented milk drink supplemented with 0, 0.1 %, 0.3 %, 0.5 %, 0.7 % amount of RB were studied.
Description: Рисові висівки – це агропромислові відходи з високою харчовою цінністю та значним вмістом біоактивних сполук. Процеси біотрансформації шляхом бродіння кисломолочних напоїв підвищують інтерес до отримання продуктів з агропромислових відходів з добрими біологічними властивостями. Досліджено життєздатність введення рисових висівок (РВ) у кисломолочний напій для поліпшення структурної стабільності та чутливості. Було досліджено кисломолочний напій з добавкою РВ 0,1, 0,1 %, 0,3 %, 0,5 %, 0,7 %.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9636
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Samilyk M. The influence of the introduction.pdf413,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.