Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9638
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorQin, X.-
dc.contributor.authorSamilyk, M.-
dc.contributor.authorLuo, Y.-
dc.contributor.authorSokolenko, V.-
dc.contributor.authorЦинь, Х.-
dc.contributor.authorСамілик, М.-
dc.contributor.authorЛо, Я.-
dc.contributor.authorСоколенко, В.-
dc.contributor.authorЦинь, Х.-
dc.contributor.authorСамилык, М.-
dc.contributor.authorЛо, Я.-
dc.contributor.authorСоколенко, В.-
dc.date.accessioned2022-01-21T07:41:22Z-
dc.date.available2022-01-21T07:41:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationInfluence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks [Electronic resource] / X. Qin, M. Samilyk, Y. Luo, V. Sokolenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2021. - № 3(11 (111)). - Р. 6-16. - Режим доступу doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2021.234752. - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9638-
dc.descriptionЭто исследование имело цель изучить технологические свойства кисломолочных напитков, обогащенных обезжиренной кунжутной мукой (ОКМ).uk_UA
dc.description.abstractThis study aimed to investigate the technological properties of kefir fortified with defatted sesame flour (DSF). Це дослідження мало на меті вивчити технологічні властивості кисломолочних напоїв, збагачених знежиреним кунжутним борошном (ЗКБ).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectdefatted sesame flouruk_UA
dc.subjectrheological propertiesuk_UA
dc.subjectкисломолочні напоїuk_UA
dc.subjectзнежирене кунжутне борошноuk_UA
dc.subjectреологічні властивостіuk_UA
dc.subjectкисломолочные напиткиuk_UA
dc.subjectобезжиренная кунжутная мукаuk_UA
dc.subjectреологические свойстваuk_UA
dc.titleInfluence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinksuk_UA
dc.title.alternativeВплив кунжутного борошна на фізико-хімічні властивості кисломолочних напоївuk_UA
dc.title.alternativeВлияние кунжутной муки на физико-химические свойства кисломолочных напитковuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Influence of sesame flour.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.