Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9638
Title: Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks
Other Titles: Вплив кунжутного борошна на фізико-хімічні властивості кисломолочних напоїв
Влияние кунжутной муки на физико-химические свойства кисломолочных напитков
Authors: Qin, X.
Samilyk, M.
Luo, Y.
Sokolenko, V.
Цинь, Х.
Самілик, М.
Ло, Я.
Соколенко, В.
Цинь, Х.
Самилык, М.
Ло, Я.
Соколенко, В.
Keywords: milk
defatted sesame flour
rheological properties
кисломолочні напої
знежирене кунжутне борошно
реологічні властивості
кисломолочные напитки
обезжиренная кунжутная мука
реологические свойства
Issue Date: 2021
Citation: Influence of sesame flour on physicochemical properties of sour milk drinks [Electronic resource] / X. Qin, M. Samilyk, Y. Luo, V. Sokolenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2021. - № 3(11 (111)). - Р. 6-16. - Режим доступу doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2021.234752. - Заголовок з екрану
Abstract: This study aimed to investigate the technological properties of kefir fortified with defatted sesame flour (DSF). Це дослідження мало на меті вивчити технологічні властивості кисломолочних напоїв, збагачених знежиреним кунжутним борошном (ЗКБ).
Description: Это исследование имело цель изучить технологические свойства кисломолочных напитков, обогащенных обезжиренной кунжутной мукой (ОКМ).
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9638
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Influence of sesame flour.pdf1,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.