Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9639
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna Mikhailovna-
dc.contributor.authorGuo, Wangwang-
dc.contributor.authorСамілик, Марина Михайлівна-
dc.contributor.authorГуо, Вангванг-
dc.date.accessioned2022-01-21T08:35:35Z-
dc.date.available2022-01-21T08:35:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationSamilyk M. M. Method of obtaining food concentrate from fish meat [Electronic resource] / M. M. Samilyk, W. Guo // Таврійський науковий вісник. - Сер.» Технічні науки», 2021. - Вип. 3. - Р. 87-97. - Режим доступу ://doi.org/10.32851/tnv-tech.2021.3.11. - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9639-
dc.descriptionАктуальним питанням харчової безпеки є створення харчових продуктів, що містять білок. Риба залишається одним із ключових джерел білків. У цій статті об’єктом дослідження є риба хек, яка шляхом інфрачервоного сушіння та подрібнення була перетворена на концентрат супу. Результати експерименту показали, що зі збільшенням відстані випромінення сенсорні властивості хека покращуються, але водночас збільшується тривалість сушіння.uk_UA
dc.description.abstractAn urgent issue of food safety is the creation of protein-containing food products. Fish remains one of the key sources of protein. In this article, the object of research is hake fish, which has been converted into a soup concentrate by infrared drying and grinding. The results of the experiment showed that with an increase in the irradiation distance, the sensory properties of the hake are improved, but at the same time the drying time increases.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjecthake fishuk_UA
dc.subjectfood concentrateuk_UA
dc.subjectflavor enhancersuk_UA
dc.subjectриба хекuk_UA
dc.subjectхарчовий концентратuk_UA
dc.subjectпідсилювачі смакуuk_UA
dc.titleMethod of obtaining food concentrate from fish meatuk_UA
dc.title.alternativeСпосіб отримання харчового концентрату з м'яса рибиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samilyk M. M. Method of obtaining (pdf.io).pdf504,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.