Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9723
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВольвач, Анастасія Андріївна-
dc.contributor.authorВольвач, Анастасия Андреевна-
dc.contributor.authorVolvach, Anastasia Andreevna-
dc.date.accessioned2022-02-11T10:44:34Z-
dc.date.available2022-02-11T10:44:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник М.Ф. Приходькоuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9723-
dc.descriptionThe technology of processing of raw milk and production of baked milk in the conditions of LLC "Milkiland-Ukraine" branch "Sumy Dairy Plant" SС "Aromat" is investigated and mastered in the work; technological calculations were performed; found that to increase the economic efficiency of raw milk processing and production of baked milk should be used to normalize raw milk mixing method instead of normalization using normalizer separators, this will increase the yield of finished products by 925 kg (45.5%), suggested ways to improve this technology.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджено та освоєно технологію переробки молочної сировини та виробництво пряженого питного молока в умовах ТОВ «Мілкіленд-України» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат»; проведені технологічні розрахунки; встановлено, що для підвищення економічної ефективності переробки молочної сировини та виробництва пряженого молока потрібно використовувати для нормалізації молочної сировини метод змішування замість нормалізації з використанням сепараторів-нормалізаторів, це дозволить збільшити вихід готової продукції на 925 кг (45,5%), запропоновано шляхи удосконалення даної технології. В работе исследована и освоена технология переработки молочного сырья и производство топленого питьевого молока в условиях ООО «Милкиленд-Украина» филиал «Сумский молочный завод» ДП «Аромат»; произведены технологические расчеты; установлено, что для повышения экономической эффективности переработки молочного сырья и производства топленого молока нужно использовать для нормализации молочного сырья метод смешивания вместо нормализации с использованием сепараторов-нормализаторов, это позволит увеличить выход готовой продукции на 925 кг (45,5%), предложены пути усовершенствования данной технологии.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UA
dc.subjectпряжене молокоuk_UA
dc.subjectнормалізаціяuk_UA
dc.subjectсепаратор-нормалізаторuk_UA
dc.subjectтопленое молокоuk_UA
dc.subjectнормализацияuk_UA
dc.subjectсепаратор-нормализаторuk_UA
dc.subjectbaked milkuk_UA
dc.subjectnormalizationuk_UA
dc.subjectseparator-normalizeruk_UA
dc.titleДослідження технології переробки молочної сировини та виробництва пряженого питного молока в умовах ТОВ Мілкіленд-України філія Сумський молочний завод "ДП Аромат"uk_UA
dc.title.alternativeИсследование технологии переработки молочного сырья и производства топленого молока в условиях ООО Милкиленд-Украина филиал Сумской молочный завод "ДП Аромат"uk_UA
dc.title.alternativeResearch of technology of processing of raw milk and production of baked drinking milk in the conditions of LLC Milkiland-Ukraine branch Sumy dairy plant "DP Aromat"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вольвач А.А..pdf
  Restricted Access
1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.