Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9724
Title: | Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» |
Other Titles: | Исследование технологии переработки молочного сырья и производства сыра кисломолочного в условиях ООО «Милкиленд-Украина» филиал «Сумский молочный завод» ГП «Аромат» Research of technology of processing of dairy raw materials and production of sour-milk cheese in the conditions of LLC Milkiland-Ukraine, branch of Sumy Dairy Plant of SE Aromat |
Authors: | Давиденко, Діана Олександрівна Давыденко, Диана Александровна Davydenko, Diana Alexandrovna |
Keywords: | молочна сировина кисломолочний сир технологія молочное сырье кисломолочный творог технология raw milk sour milk cheese technology |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник М. Ф. Приходько |
Abstract: | В даній роботі проаналізовано традиційні технології переробки молочної сировини та виробництва кисломолочного сиру; освоєно технологію переробки молочної сировини та виробництва кисломолочного сиру з масовою часткою жиру 9% в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат»; проведено технологічні розрахунки для виробництва кисломолочного сиру з масовою часткою жиру 9%; запропоновано шляхи удосконалення технології сиру кисломолочного масовою часткою жиру 9% з використанням високотемпературного обробітку молока для покращення якості та подовження строку придатності в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат». В данной работе проанализированы традиционные технологии переработки молочного сырья и производства кисломолочного сыра; освоена технология переработки молочного сырья и производства кисломолочного сыра с массовой долей жира 9% в условиях филиала Сумской молочный завод ДП «Аромат»; произведены технологические расчеты для производства кисломолочного сыра с массовой долей жира 9%; предложены пути совершенствования технологии сыра кисломолочного массовой долей жира 9% с использованием высокотемпературной обработки молока для улучшения качества и продления срока годности в условиях филиала Сумской молочный завод ДП «Аромат». |
Description: | This paper analyzes the traditional technologies of raw milk processing and production of sour milk cheese; mastered the technology of processing raw milk and production of sour milk cheese with a mass fraction of 9% fat in the branch of Sumy dairy plant SС "Aroma"; technological calculations for the production of sour milk cheese with a mass fraction of fat of 9%; Ways to improve the technology of sour milk cheese with a mass fraction of 9% fat using high-temperature processing of milk to improve the quality and extend the shelf life in the branch of Sumy Dairy Plant SE "Aroma". |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9724 |
Appears in Collections: | Біолого-технологічний |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Давиденко Д..pdf Restricted Access | 1,4 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.