Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9751
Title: Дослідження технології виробництва безлактозної молочної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ “Добряна”
Other Titles: Исследование технологии производства безлактозной молочной продукции в условиях Филиал «Сумский молокозавод» Дочернее предприятие «Аромат» ТМ «Добряна»
Research of technology of production of lactose-free dairy products in the conditions of Branch "Sumy dairy plant" subsidiary Enterprise "aroma"TM "Dobryana"
Authors: Безрук, Анна Валеріївна
Безрук, Анна Валерьевна
Bezruk, Anna Valeryevna
Keywords: безлактозне молоко
питний йогурт
торгова марка
безлактозное молоко
питьевой йогурт
торговая марка
lactose-free milk
drinking yogurt
brand
Issue Date: 2021
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник І. В. Левченко
Abstract: Метою нашої дослідницької роботи вивчити особливості виробництва молочної безлактозної продукції з‘ясувавши особливості, значення її в харчуванні людей, і дослідженні сировини для виробництва . Прикладом виробництва БЛ продукції ми взяли виробництво йогурту питного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Проведемо порівняльну оцінку якості та безпечності йогурту органічного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Целью нашей исследовательской работы изучить особенности производства молочной безлактозной продукции выяснив особенности, значение ее в питании людей, и исследовании сырья для производства . Примером производства БЛ продукции мы взяли производство йогурта питьевого с наполнителем тыквы (с пробиотиком )и йогурта безлактозного органического (с пробиотиком) 2,5%. Проведем сравнительную оценку качества и безопасности органического йогурта с наполнителем тыквы (с пробиотиком) и безлактозного йогурта органического (с пробиотиком )2,5%.
Description: The purpose of our research work is to study the features of the production of lactose-free dairy products, finding out the features, its importance in human nutrition, and the study of raw materials for production . As an example of the production of BL products, we took the production of drinking yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%. We will conduct a comparative assessment of the quality and safety of organic yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9751
Appears in Collections:Біолого-технологічний

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Безрук_А.pdf
  Restricted Access
794,22 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.