Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9754
Title: Аналіз і дослідження технології переробки молока для виробництва сирної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ «Добряна”
Other Titles: Анализ и исследование технологии переработки молока для производства сырной продукции в условиях Филиал «Сумской молочный завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ «Добряна”
Analysis and research of milk processing technology for the production of cheese products in the conditions of Branch "Sumy dairy plant" subsidiary Enterprise "aroma"TM "Dobryana"
Authors: Безрук, Ірина Валеріївна
Безрук, Ирина Валерьевна
Bezruk, Irina Valeryevna
Keywords: молочна сировина
тверді сичужні сири
технологічні процеси
молочное сырье
твердые сычужные сыры
технологические процессы
dairy raw materials
hard rennet cheeses
technological processes
Issue Date: 2021
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник І. В. Левченко
Abstract: Завдання щодо написання роботи містять: детальне дослідження молочної сировини для виробництва сирів. Нами був проведений аналіз якісних і кількісних показників молока для виробництва сирів, асортимент та покупна здатність споживачів. Зроблена експертна оцінка з декількома із твердих сирів, які користуються попитом. Хімічна характеристика молочної сировини дала можливість переконатися в належній цінності молочних виробів для населення. Проведено розрахунки щодо витрат і якості молочної продукції. Наведені вимоги до асортименту. Нами було зроблено висновки і пропозиції виробництву. Задания по написанию работы содержат: детальное исследование молочного сырья для производства сыров. Нами был проведен анализ качественных и количественных показателей молока для производства сыров, ассортимент и покупная способность потребителей. Сделана экспертная оценка с несколькими из твердых сыров, которые пользуются спросом. Химическая характеристика молочного сырья дала возможность убедиться в надлежащей ценности молочных изделий для населения. Проведены расчеты по расходам и качеству молочной продукции. Приведены требования к ассортименту. Нами были сделаны выводы и предложения производству.
Description: Tasks for writing the paper contain: a detailed study of dairy raw materials for the production of cheeses. We analyzed the qualitative and quantitative indicators of milk for cheese production, the range and purchasing power of consumers. An expert assessment was made with several of the hard cheeses that are in demand. The chemical characteristics of dairy raw materials made it possible to verify the proper value of dairy products for the population. Calculations were made regarding the costs and quality of dairy products. The product range requirements are given. We made conclusions and suggestions to the production.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9754
Appears in Collections:Біолого-технологічний

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Безрук_І.pdf
  Restricted Access
777,24 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.