Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9799
Title: Безпечність молока-сировини в контексті вимог харчового законодавства
Authors: Болгова, Н.
Bolgova, N.
Keywords: молоко-сировини
безпечність
простежуваність
небезпечний фактор
raw milk
safety
traceability
dangerous factor
Issue Date: 2022
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Болгова Н. Безпечність молока-сировини в контексті вимог харчового законодавства [Електронний ресурс] / Н. Болгова // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 11-12 листопада 2021 р.). – Київ : НУХТ, 2021. - С. 27-29.
Abstract: Нормативні документи які регламентують виробництво безпечного молока-сировини та продукції з нього прийнята міжнародна практика яка постійно удосконалюється. Наразі в Україні гостро стоїть потреба у високих рівнях гігієни і безпеки на фермах, які виробляють сире молоко для безпосереднього споживання, а також у появі галузевих нормативних документів та систем державного і приватного контролю.
Description: Normative documents regulating the production of safe raw milk and products from it are an international practice that is constantly improving. Currently in Ukraine there is an urgent need for high levels of hygiene and safety on farms that produce raw milk for direct consumption, as well as the emergence of sectoral regulations and public and private control systems.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9799
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болгова Н. (НУХТ).pdf115,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.