Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9801
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н.В.-
dc.contributor.authorЦигура, В.В.-
dc.contributor.authorBolhova, N.V.-
dc.contributor.authorTsyhura, V.V.-
dc.date.accessioned2022-05-17T11:34:15Z-
dc.date.available2022-05-17T11:34:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» [Електронний ресурс] пат. UA 146779 МПК A23С 19/072 (2006.01) / Н. В. Болгова, В. В Цигура ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2020 06237 ; заявл. 28.09.2020 ; опубл. 18.03.2021, Бюл. № 11. – 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9801-
dc.descriptionThe utility model relates to the dairy industry and can be used in the production of semi-hard cheddar cheeses. The method allows expanding the range of semi-hard cheeses such as Cheddar and increasing the shelf life while maintaining organoleptic and physico-chemical parameters.uk_UA
dc.description.abstractКорисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сирів напівтвердих типу чеддер. Спосіб дозволяє розширити асортимент сирів напівтвердих типу чеддер та збільшити термін зберігання зі збереженням органолептичних та фізико-хімічних показників. Полезная модель относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве сыров полутвердого типа чеддер. Способ позволяет расширить ассортимент сыров полутвердых типа Чеддер и увеличить срок хранения с сохранением органолептических и физико-химических показателей.uk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectчеддерuk_UA
dc.subjectсир напівтвердийuk_UA
dc.subjectактивоване вугілляuk_UA
dc.subjectчеддеризаціяuk_UA
dc.subjectсыр полутвердыйuk_UA
dc.subjectактивированный угольuk_UA
dc.subjectчеддеризацияuk_UA
dc.subjectcheddaruk_UA
dc.subjectsemi-hard cheeseuk_UA
dc.subjectactivated carbonuk_UA
dc.subjectcheddarizationuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент_Болгова Н.(ніч)..pdf152,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.