Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9801
Title: Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч»
Authors: Болгова, Н.В.
Цигура, В.В.
Bolhova, N.V.
Tsyhura, V.V.
Keywords: чеддер
сир напівтвердий
активоване вугілля
чеддеризація
сыр полутвердый
активированный уголь
чеддеризация
cheddar
semi-hard cheese
activated carbon
cheddarization
Issue Date: 2022
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» [Електронний ресурс] пат. UA 146779 МПК A23С 19/072 (2006.01) / Н. В. Болгова, В. В Цигура ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2020 06237 ; заявл. 28.09.2020 ; опубл. 18.03.2021, Бюл. № 11. – 3 с.
Abstract: Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сирів напівтвердих типу чеддер. Спосіб дозволяє розширити асортимент сирів напівтвердих типу чеддер та збільшити термін зберігання зі збереженням органолептичних та фізико-хімічних показників. Полезная модель относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве сыров полутвердого типа чеддер. Способ позволяет расширить ассортимент сыров полутвердых типа Чеддер и увеличить срок хранения с сохранением органолептических и физико-химических показателей.
Description: The utility model relates to the dairy industry and can be used in the production of semi-hard cheddar cheeses. The method allows expanding the range of semi-hard cheeses such as Cheddar and increasing the shelf life while maintaining organoleptic and physico-chemical parameters.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9801
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патент_Болгова Н.(ніч)..pdf152,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.