Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9801
Title: | Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» |
Authors: | Болгова, Н.В. Цигура, В.В. Bolhova, N.V. Tsyhura, V.V. |
Keywords: | чеддер сир напівтвердий активоване вугілля чеддеризація сыр полутвердый активированный уголь чеддеризация cheddar semi-hard cheese activated carbon cheddarization |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» [Електронний ресурс] пат. UA 146779 МПК A23С 19/072 (2006.01) / Н. В. Болгова, В. В Цигура ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2020 06237 ; заявл. 28.09.2020 ; опубл. 18.03.2021, Бюл. № 11. – 3 с. |
Abstract: | Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сирів напівтвердих типу чеддер. Спосіб дозволяє розширити асортимент сирів напівтвердих типу чеддер та збільшити термін зберігання зі збереженням органолептичних та фізико-хімічних показників. Полезная модель относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве сыров полутвердого типа чеддер. Способ позволяет расширить ассортимент сыров полутвердых типа Чеддер и увеличить срок хранения с сохранением органолептических и физико-химических показателей. |
Description: | The utility model relates to the dairy industry and can be used in the production of semi-hard cheddar cheeses. The method allows expanding the range of semi-hard cheeses such as Cheddar and increasing the shelf life while maintaining organoleptic and physico-chemical parameters. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9801 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Патент_Болгова Н.(ніч)..pdf | 152,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.