Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9819
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавенко, Олег Миколайович-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorSavenko, Oleg-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl-
dc.date.accessioned2022-06-13T08:21:22Z-
dc.date.available2022-06-13T08:21:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСавенко О. Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі [Електронний ресурс] / О. Савенко, В. Тищенко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", (April – May, 2022, Kyiv) : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 217.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9819-
dc.descriptionCombining hemp flour and protein with pork, beef and freshwater aquaculture in cooked sausages improves yield finished products by 14.20%.uk_UA
dc.description.abstractКомбінування конопляного борошна та протеїну із свининою, яловичиною і прісноводною аквакультурою у складі варених ковбас поліпшує вихід готових виробів на 14,20 %.uk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectм’ясомістка варена ковбасаuk_UA
dc.subjectрегіональні рослинні інгредієнтиuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectmeat-containing boiled sausageuk_UA
dc.subjectlocal plants ingredientsuk_UA
dc.titleДослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки конопліuk_UA
dc.title.alternativeResearch of technological properties of meat-containing boiled sausage with hemp productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_Теза_НУХТ_3.pdf624,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.