Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9819
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савенко, Олег Миколайович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Savenko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-13T08:21:22Z | - |
dc.date.available | 2022-06-13T08:21:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Савенко О. Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі [Електронний ресурс] / О. Савенко, В. Тищенко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", (April – May, 2022, Kyiv) : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 217. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9819 | - |
dc.description | Combining hemp flour and protein with pork, beef and freshwater aquaculture in cooked sausages improves yield finished products by 14.20%. | uk_UA |
dc.description.abstract | Комбінування конопляного борошна та протеїну із свининою, яловичиною і прісноводною аквакультурою у складі варених ковбас поліпшує вихід готових виробів на 14,20 %. | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | м’ясомістка варена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | регіональні рослинні інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | meat-containing boiled sausage | uk_UA |
dc.subject | local plants ingredients | uk_UA |
dc.title | Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of technological properties of meat-containing boiled sausage with hemp products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_Теза_НУХТ_3.pdf | 624,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.