Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9819| Title: | Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі |
| Other Titles: | Research of technological properties of meat-containing boiled sausage with hemp products |
| Authors: | Савенко, Олег Миколайович Тищенко, Василь Іванович Savenko, Oleg Tischenko, Vasyl |
| Keywords: | якість м’ясомістка варена ковбаса регіональні рослинні інгредієнти quality meat-containing boiled sausage local plants ingredients |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
| Citation: | Савенко О. Дослідження технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з продуктами переробки коноплі [Електронний ресурс] / О. Савенко, В. Тищенко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", (April – May, 2022, Kyiv) : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 217. |
| Abstract: | Комбінування конопляного борошна та протеїну із свининою, яловичиною і прісноводною аквакультурою у складі варених ковбас поліпшує вихід готових виробів на 14,20 %. |
| Description: | Combining hemp flour and protein with pork, beef and freshwater aquaculture in cooked sausages improves yield finished products by 14.20%. |
| URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9819 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Тищенко_Теза_НУХТ_3.pdf | 624,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.