Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9820
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorБожко, Софія Богданівна-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia-
dc.contributor.authorBozhko, Sofiia-
dc.date.accessioned2022-06-13T08:41:23Z-
dc.date.available2022-06-13T08:41:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУдосконалення технології м’ясомістких хлібів [Електронний ресурс] / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", (April – May, 2022, Kyiv) : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 205.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9820-
dc.descriptionCombining waterfowl meat, plant components such as pumpkin pulp paste, hemp seed flour allows to get model minced meat systems with high functional and technological properties and increase WBC on 17.41%, WHC - by 7.44%, FHC - by 8.38%, plasticity by 12%.uk_UA
dc.description.abstractКомбінування м’яса водоплавної птиці, рослинних компонентів, таких як паста з м’якоті гарбуза, борошно насіння коноплі дозволяє отримати модельні фаршеві системи із високими функціонально-технологічними властивостями і підвищити ВЗЗа на 17,41 %, ВУЗ – на 7,44 %, ЖУЗ – на 8,38 %, пластичність на 12 %.uk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectм’ясомісткі хлібиuk_UA
dc.subjectрегіональні рослинні інгредієнтиuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectmeat-containing breadsuk_UA
dc.subjectlocal plants ingredientsuk_UA
dc.titleУдосконалення технології м’ясомістких хлібівuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of meat-rich breadsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_теза_НУХТ_2.pdf3,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.