Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9820
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Божко, Софія Богданівна | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Sofiia | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-13T08:41:23Z | - |
dc.date.available | 2022-06-13T08:41:23Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Удосконалення технології м’ясомістких хлібів [Електронний ресурс] / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", (April – May, 2022, Kyiv) : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 205. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9820 | - |
dc.description | Combining waterfowl meat, plant components such as pumpkin pulp paste, hemp seed flour allows to get model minced meat systems with high functional and technological properties and increase WBC on 17.41%, WHC - by 7.44%, FHC - by 8.38%, plasticity by 12%. | uk_UA |
dc.description.abstract | Комбінування м’яса водоплавної птиці, рослинних компонентів, таких як паста з м’якоті гарбуза, борошно насіння коноплі дозволяє отримати модельні фаршеві системи із високими функціонально-технологічними властивостями і підвищити ВЗЗа на 17,41 %, ВУЗ – на 7,44 %, ЖУЗ – на 8,38 %, пластичність на 12 %. | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | м’ясомісткі хліби | uk_UA |
dc.subject | регіональні рослинні інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | meat-containing breads | uk_UA |
dc.subject | local plants ingredients | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології м’ясомістких хлібів | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the technology of meat-rich breads | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_теза_НУХТ_2.pdf | 3,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.