Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9820
Title: Удосконалення технології м’ясомістких хлібів
Other Titles: Improving the technology of meat-rich breads
Authors: Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталія Володимирівна
Божко, Софія Богданівна
Tischenko, Vasyl
Pasichnyi, Vasyl
Bozhko, Natalia
Bozhko, Sofiia
Keywords: якість
м’ясомісткі хліби
регіональні рослинні інгредієнти
quality
meat-containing breads
local plants ingredients
Issue Date: 2022
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Удосконалення технології м’ясомістких хлібів [Електронний ресурс] / В. Тищенко, В. Пасічний, Н. Божко, С. Божко // International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", (April – May, 2022, Kyiv) : book of abstract. – Kyiv : NUFT, 2022. - Part 1. - Р. 205.
Abstract: Комбінування м’яса водоплавної птиці, рослинних компонентів, таких як паста з м’якоті гарбуза, борошно насіння коноплі дозволяє отримати модельні фаршеві системи із високими функціонально-технологічними властивостями і підвищити ВЗЗа на 17,41 %, ВУЗ – на 7,44 %, ЖУЗ – на 8,38 %, пластичність на 12 %.
Description: Combining waterfowl meat, plant components such as pumpkin pulp paste, hemp seed flour allows to get model minced meat systems with high functional and technological properties and increase WBC on 17.41%, WHC - by 7.44%, FHC - by 8.38%, plasticity by 12%.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9820
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тищенко_теза_НУХТ_2.pdf3,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.