Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9829
Назва: Innovative engineering solution in hotel and restaurant industry
Інші назви: Інноваційно-інженерне рішення в готельно-ресторанній індустрії
Автори: Savchenko-Pererva, M. Y.
Савченко-Перерва, М. Ю.
Ключові слова: engineering solution
robotics
hotel and restaurant industry
інженерне рішення
робототехніка
, готельно-ресторанна індустрія
Дата публікації: 2022
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Savchenko-Pererva M. Yu. Innovative engineering solution in hotel and restaurant industry [Electronic resource] / M.Yu. Savchenko-Pererva // Modern engineering and innovative technologies. - Germany, 2022. - Issue № 20, Рart 1. - P. 3-7.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядається інноваційне інженерне рішення запровадження автоматизованої робототехніки у готельно-ресторанній індустрії. Пояснюється це необхідністю швидко реагувати та підлаштовуватися під мінливу споживчу поведінку. Покоління Y вважає за краще отримувати враження, а не витрачати час на щоденні турботи. Старша аудиторія більше захоплена професійним зростанням і прагне економити час на готуванні. У роботі описано використання безпілотних автомобілів для доставки їжі - один з найяскравіших технотрендів у ресторанній галузі. У статті підтверджено впровадження «гнучких» процесів автоматизації.
Опис: The paper considers an innovative engineering solution for the introduction of automated robotics in hotel and restaurant premises. This is explained by the need to quickly respond and adapt to changing consumer behavior. Generation Y prefers to get impressions rather than spend time on everyday worries. The older audience is more passionate about professional growth and seeks to save time on cooking. The paper describes the introduction of unmanned vehicles for food delivery - one of the most striking technotrends in the restaurant industry. The article confirms the introduction of "flexible" automation processes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9829
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья готельно-ресторанна справа.pdf7,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.