Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9829
Title: | Innovative engineering solution in hotel and restaurant industry |
Other Titles: | Інноваційно-інженерне рішення в готельно-ресторанній індустрії |
Authors: | Savchenko-Pererva, M. Y. Савченко-Перерва, М. Ю. |
Keywords: | engineering solution robotics hotel and restaurant industry інженерне рішення робототехніка , готельно-ресторанна індустрія |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Savchenko-Pererva M. Yu. Innovative engineering solution in hotel and restaurant industry [Electronic resource] / M.Yu. Savchenko-Pererva // Modern engineering and innovative technologies. - Germany, 2022. - Issue № 20, Рart 1. - P. 3-7. |
Abstract: | У роботі розглядається інноваційне інженерне рішення запровадження автоматизованої робототехніки у готельно-ресторанній індустрії. Пояснюється це необхідністю швидко реагувати та підлаштовуватися під мінливу споживчу поведінку. Покоління Y вважає за краще отримувати враження, а не витрачати час на щоденні турботи. Старша аудиторія більше захоплена професійним зростанням і прагне економити час на готуванні. У роботі описано використання безпілотних автомобілів для доставки їжі - один з найяскравіших технотрендів у ресторанній галузі. У статті підтверджено впровадження «гнучких» процесів автоматизації. |
Description: | The paper considers an innovative engineering solution for the introduction of automated robotics in hotel and restaurant premises. This is explained by the need to quickly respond and adapt to changing consumer behavior. Generation Y prefers to get impressions rather than spend time on everyday worries. The older audience is more passionate about professional growth and seeks to save time on cooking. The paper describes the introduction of unmanned vehicles for food delivery - one of the most striking technotrends in the restaurant industry. The article confirms the introduction of "flexible" automation processes. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9829 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Статья готельно-ресторанна справа.pdf | 7,2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.