Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9871
Назва: Еколого-економічний менеджмент продовольчої безпеки регіону
Інші назви: Эколого-экономический менеджмент продовольственной безопасности региона
Ecological and economic management of food security in the region
Автори: Борисова, Вікторія Анатоліївна
Борисова, Виктория Анатольевна
Borysova, Victoria Anatoliivna
Ключові слова: еколого збалансоване ресурсовикористання
агропідприємництво
продовольча безпека
экологично сбалансированное ресурсопользование
агропредпринимательство
продовольственная безопасность
environmentally balanced resource use
agro-entrepreneurship
food security
Дата публікації: 2022
Видавництво: SSPG Publish
Бібліографічний опис: Борисова В. А. Еколого-економічний менеджмент продовольчої безпеки регіону [Електронний ресурс] / В. А. Борисова // The 7th International scientific and practical conference «Modern science : innovations and prospects», (April 3-5, 2022). – Stockholm : SSPG Publish, 2022. – P. 286-293.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості еколого-економічого управління продовольчою безпекою на регіональному рівні. Обґрунтовано напрями підвищення раціонального використання природних ресурсів аграрної сфери та особливостей екологізації сільськогосподарського виробництва. Доведено, що науково виважена система раціонального управління процесом використання природних ресурсів в аграрній сфері повинна бути спрямована на забезпечення продовольчої безпеки України шляхом виробництва якісної, повноцінної сільськогосподарської продукції та сировини в достатній кількості. Рассмотрены особенности эколого-экономического управления продовольственной безопасностью на региональном уровне. Обоснованы направления повышения рационального использования природных ресурсов аграрной сферы и особенностей экологизации сельскохозяйственного производства. Доказано, что научно взвешенная система рационального управления процессом использования природных ресурсов в аграрной сфере должна быть направлена на обеспечение продовольственной безопасности Украины путем производства качественной, полноценной сельскохозяйственной продукции в достаточном количестве.
Опис: The features of ecological and economic management of food security at the regional level are considered. The directions for increasing the rational use of natural resources in the agricultural sector and the features of the greening of agricultural production are substantiated. It has been proved that a scientifically balanced system of rational management of the process of using natural resources in the agricultural sector should be aimed at ensuring the food security of Ukraine through the production of high-quality, high-grade agricultural products and in sufficient quantity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9871
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.