Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9926
Назва: Дослідження комбінованого способу сушіння яблук
Інші назви: Research of the combined method of apple drying
Автори: Сіренко, Віктор Федорович
Савойський, Олександр Юрійович
Sirenko, Viktor
Savoiskyi, Oleksandr
Ключові слова: яблука
сушіння
вологовміст
apples
drying
moisture content
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДБУ
Бібліографічний опис: Сіренко В. Ф. Дослідження комбінованого способу сушіння яблук [Електронний ресурс] / В. Ф. Сіренко, О. Ю. Савойський // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв», (25-26 листопада 2021 р.). – Харків : ДБУ, 2021. – С. 28.
Короткий огляд (реферат): Досліджена динаміка зміни маси зразків яблук протягом процесу сушіння. Експериментальні дослідженні показали, що додаткове використання прямого електронагріву в процесі конвективної сушіння дозволить скоротити час сушіння продукту на 14%, а додаткового прямого електронагріву та ультразвуку – до 22%.
Опис: The dynamics of changes in the mass of apple samples during the drying process was studied. Experimental studies have shown that the additional use of direct electric heating in the process of convective drying will reduce the drying time of the product by 14%, and additional direct electric heating and ultrasound - up to 22%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9926
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сіренко. Савойський. Дослідження комбінованого.pdf220,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.