Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9926
Title: Дослідження комбінованого способу сушіння яблук
Other Titles: Research of the combined method of apple drying
Authors: Сіренко, Віктор Федорович
Савойський, Олександр Юрійович
Sirenko, Viktor
Savoiskyi, Oleksandr
Keywords: яблука
сушіння
вологовміст
apples
drying
moisture content
Issue Date: 2021
Publisher: ДБУ
Citation: Сіренко В. Ф. Дослідження комбінованого способу сушіння яблук [Електронний ресурс] / В. Ф. Сіренко, О. Ю. Савойський // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв», (25-26 листопада 2021 р.). – Харків : ДБУ, 2021. – С. 28.
Abstract: Досліджена динаміка зміни маси зразків яблук протягом процесу сушіння. Експериментальні дослідженні показали, що додаткове використання прямого електронагріву в процесі конвективної сушіння дозволить скоротити час сушіння продукту на 14%, а додаткового прямого електронагріву та ультразвуку – до 22%.
Description: The dynamics of changes in the mass of apple samples during the drying process was studied. Experimental studies have shown that the additional use of direct electric heating in the process of convective drying will reduce the drying time of the product by 14%, and additional direct electric heating and ultrasound - up to 22%.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9926
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сіренко. Савойський. Дослідження комбінованого.pdf220,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.