Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9991
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКожушко, Нелли Семеновна-
dc.contributor.authorСахошко, Николай Николаевич-
dc.contributor.authorСмилык, Дмитрий Витальевич-
dc.contributor.authorКожушко, Неллі Семенівна-
dc.contributor.authorСахошко, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorСмілик, Дмитро Віталійович-
dc.contributor.authorKozhushko, Nelly Semenovna-
dc.contributor.authorSakhoshko, Nikolay Nikolayevich-
dc.contributor.authorSmylyk, Dmitry Vitaliovych-
dc.date.accessioned2022-07-26T09:18:54Z-
dc.date.available2022-07-26T09:18:54Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКожушко Н. С. Селекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктов [Электронный ресурс] / Н. С. Кожушко, Н. Н. Сахошко, Д. В. Смилык // Картофелеводство. – 2021. – № 29. – С. 30-37. – Режим доступа : doi.org/10.47612/0134-9740-2021-29-30-37. – Заглавие с экрана.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9991-
dc.descriptionThe resilts of technological assessment of potato hibrids, using own varieties as basic form.uk_UA
dc.description.abstractНаведены результаты технологической оценки гибридов картофеля, созданных на основе специализованных сортов собственной селекции. Наведено результати технологічної оцінки гібридів картоплі, створених на основі спеціалізованих сортів власної селекції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectселекцияuk_UA
dc.subjectкартофельuk_UA
dc.subjectгибридыuk_UA
dc.subjectселекціяuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectгібридиuk_UA
dc.subjectselective breedinguk_UA
dc.subjectpotatouk_UA
dc.subjecttechnological assessmentuk_UA
dc.titleСелекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктовuk_UA
dc.title.alternativeСелекція картоплі на придатність до промислової переробки для виробництва харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativePotato breeding on suitability for industrial processing for food productionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6-7-1-SM.pdf173,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.