Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9991
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кожушко, Нелли Семеновна | - |
dc.contributor.author | Сахошко, Николай Николаевич | - |
dc.contributor.author | Смилык, Дмитрий Витальевич | - |
dc.contributor.author | Кожушко, Неллі Семенівна | - |
dc.contributor.author | Сахошко, Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Смілик, Дмитро Віталійович | - |
dc.contributor.author | Kozhushko, Nelly Semenovna | - |
dc.contributor.author | Sakhoshko, Nikolay Nikolayevich | - |
dc.contributor.author | Smylyk, Dmitry Vitaliovych | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-26T09:18:54Z | - |
dc.date.available | 2022-07-26T09:18:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кожушко Н. С. Селекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктов [Электронный ресурс] / Н. С. Кожушко, Н. Н. Сахошко, Д. В. Смилык // Картофелеводство. – 2021. – № 29. – С. 30-37. – Режим доступа : doi.org/10.47612/0134-9740-2021-29-30-37. – Заглавие с экрана. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9991 | - |
dc.description | The resilts of technological assessment of potato hibrids, using own varieties as basic form. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведены результаты технологической оценки гибридов картофеля, созданных на основе специализованных сортов собственной селекции. Наведено результати технологічної оцінки гібридів картоплі, створених на основі спеціалізованих сортів власної селекції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | селекция | uk_UA |
dc.subject | картофель | uk_UA |
dc.subject | гибриды | uk_UA |
dc.subject | селекція | uk_UA |
dc.subject | картопля | uk_UA |
dc.subject | гібриди | uk_UA |
dc.subject | selective breeding | uk_UA |
dc.subject | potato | uk_UA |
dc.subject | technological assessment | uk_UA |
dc.title | Селекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктов | uk_UA |
dc.title.alternative | Селекція картоплі на придатність до промислової переробки для виробництва харчових продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Potato breeding on suitability for industrial processing for food production | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6-7-1-SM.pdf | 173,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.