Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9991
Title: Селекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктов
Other Titles: Селекція картоплі на придатність до промислової переробки для виробництва харчових продуктів
Potato breeding on suitability for industrial processing for food production
Authors: Кожушко, Нелли Семеновна
Сахошко, Николай Николаевич
Смилык, Дмитрий Витальевич
Кожушко, Неллі Семенівна
Сахошко, Микола Миколайович
Смілик, Дмитро Віталійович
Kozhushko, Nelly Semenovna
Sakhoshko, Nikolay Nikolayevich
Smylyk, Dmitry Vitaliovych
Keywords: селекция
картофель
гибриды
селекція
картопля
гібриди
selective breeding
potato
technological assessment
Issue Date: 2021
Citation: Кожушко Н. С. Селекция картофеля на пригодность к промышленной переработке для производства пищевых продуктов [Электронный ресурс] / Н. С. Кожушко, Н. Н. Сахошко, Д. В. Смилык // Картофелеводство. – 2021. – № 29. – С. 30-37. – Режим доступа : doi.org/10.47612/0134-9740-2021-29-30-37. – Заглавие с экрана.
Abstract: Наведены результаты технологической оценки гибридов картофеля, созданных на основе специализованных сортов собственной селекции. Наведено результати технологічної оцінки гібридів картоплі, створених на основі спеціалізованих сортів власної селекції.
Description: The resilts of technological assessment of potato hibrids, using own varieties as basic form.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9991
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6-7-1-SM.pdf173,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.