Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9992
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Сюаньсуань, Цинь | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Samilyk, М. М. | - |
dc.contributor.author | Xuanxuan, Qin | - |
dc.contributor.author | Bolgova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-26T10:08:43Z | - |
dc.date.available | 2022-07-26T10:08:43Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Самілик М. М. Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністю [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Цинь Сюаньсуань, Н. В. Болгова // Науковий вісник ТДАТУ. – 2022. – Вип. 12, Т. 1. – С. 188-199. – Режим доступу : DOI: 10.31388/2220-8674-2022-1-18. – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9992 | - |
dc.description | The article analyzes the nutrient composition of sesame and rice flour. A technological scheme for the manufacture of fermented milk drinks enriched with dietary fiber is proposed. According to standard methods, some physical and chemical indicators of the quality of fermented milk drinks (pH, acidity, mass fraction of fats, proteins, dietary fibers) were studied. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті проаналізовано нутрієнтний склад кунжутного та рисового борошна. Запропонована технологічна схема виготовлення кисломолочних напоїв, збагачених харчовими волокнами. За стандартними методиками досліджено деякі фізико-хімічні показники якості кисломолочних напоїв (рН, кислотність, масову частку жирів, білків, харчових волокон). | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ТДАТУ | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні напої | uk_UA |
dc.subject | похідні переробки рослин | uk_UA |
dc.subject | рисове борошно | uk_UA |
dc.subject | fermented milk drinks | uk_UA |
dc.subject | derivatives of plant processing | uk_UA |
dc.subject | rice flour | uk_UA |
dc.title | Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністю | uk_UA |
dc.title.alternative | Expanding the range of ferrous milk drinks with increased biological value | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 351,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.