Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9992
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorСюаньсуань, Цинь-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorSamilyk, М. М.-
dc.contributor.authorXuanxuan, Qin-
dc.contributor.authorBolgova, N. V.-
dc.date.accessioned2022-07-26T10:08:43Z-
dc.date.available2022-07-26T10:08:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСамілик М. М. Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністю [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Цинь Сюаньсуань, Н. В. Болгова // Науковий вісник ТДАТУ. – 2022. – Вип. 12, Т. 1. – С. 188-199. – Режим доступу : DOI: 10.31388/2220-8674-2022-1-18. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9992-
dc.descriptionThe article analyzes the nutrient composition of sesame and rice flour. A technological scheme for the manufacture of fermented milk drinks enriched with dietary fiber is proposed. According to standard methods, some physical and chemical indicators of the quality of fermented milk drinks (pH, acidity, mass fraction of fats, proteins, dietary fibers) were studied.uk_UA
dc.description.abstractВ статті проаналізовано нутрієнтний склад кунжутного та рисового борошна. Запропонована технологічна схема виготовлення кисломолочних напоїв, збагачених харчовими волокнами. За стандартними методиками досліджено деякі фізико-хімічні показники якості кисломолочних напоїв (рН, кислотність, масову частку жирів, білків, харчових волокон).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТДАТУuk_UA
dc.subjectкисломолочні напоїuk_UA
dc.subjectпохідні переробки рослинuk_UA
dc.subjectрисове борошноuk_UA
dc.subjectfermented milk drinksuk_UA
dc.subjectderivatives of plant processinguk_UA
dc.subjectrice flouruk_UA
dc.titleРозширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністюuk_UA
dc.title.alternativeExpanding the range of ferrous milk drinks with increased biological valueuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf351,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.