Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9993
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.contributor.authorDemidova, Evgenia-
dc.contributor.authorBolgova, Natalia-
dc.contributor.authorSavenko, Oleh-
dc.contributor.authorCherniavska, Tetiana-
dc.contributor.authorСамілик, Марина-
dc.contributor.authorДемидова, Євгенія-
dc.contributor.authorБолгова, Наталія-
dc.contributor.authorСавенко, Олег-
dc.contributor.authorЧернявська, Тетяна-
dc.date.accessioned2022-07-26T10:19:26Z-
dc.date.available2022-07-26T10:19:26Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationDevelopment of bread technology with high biological value and increased shelf life [Electronic resource] / М. Samilyk, Е. Demidova, N. Bolgova [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2022. – № 2/11 (116). – Р. 52-57. – Режим доступу : https://doi.org/10.15587/1729-4061.2022.255605. - Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9993-
dc.descriptionAs an additive to bread, it is proposed to use a powder made from derivatives of the processing of mountain ash Sorbusaucuparia. The powder production technology involves freezing fruits, preliminary dehydration by osmotic dehydration, drying in an infrared dryer and grinding. The technology of bread with an extended shelf life and increased biological value has been developed, and some of its physical and chemical properties have been studied.uk_UA
dc.description.abstractЯк добавку до хліба пропонується використовувати порошок, виготовлений з похідних переробки горобини Sorbus aucuparia. Технологія виробництва порошку передбачає заморожування плодів, попереднє зневоднення шляхом осмотичного зневоднення, сушіння в інфрачервоній сушарці та подрібнення. Розроблено технологію хліба з подовженим терміном зберігання та підвищеною біологічною цінністю, досліджено деякі його фізико-хімічні властивості.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectenriched breaduk_UA
dc.subjectdehydrationuk_UA
dc.subjectSorbus aucuparia processing derivativesuk_UA
dc.subjectзбагачений хлібuk_UA
dc.subjectдегідратаціяuk_UA
dc.subjectпохідні обробки Sorbus aucupariauk_UA
dc.titleDevelopment of bread technology with the highest biological value and increased shelf lifeuk_UA
dc.title.alternativeРозробка технології хліба з вищою біологічною цінністю та підвищеним терміном зберіганняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdf694,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.