Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки Пекінської
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасечный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2016
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Пасечный, Василий Николаевич
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Перегляд
Автор
2
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2
Божко, Наталія Володимирівна
2
Пасечный, Василий Николаевич
2
Тищенко, Василь Іванович
Тема
1
biological value
1
duck meat
1
fish raw materials
1
meat stuffing systems
1
nutritional value
1
turkey
1
биологическая ценность
1
біологічна цінність
1
м'ясо качки
1
м'ясо індика механічного обвалювання
.
далі >
Has File(s)
2
true