Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4778
Назва: Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
Інші назви: Рыбный фарш как сырье для производства поликомпонентных продуктов питания
Fish minced as raw material for production of polycomponent food products
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василий Иванович
Божко, Наталья Владимировна
Пасечный, Василий Николаевич
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Ключові слова: рибна сировина
харчова цінність
біологічна цінність
рыбное сырье
пищевая ценность
биологическая ценность
fish raw materials
nutritional value
biological value
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Бібліографічний опис: Тищенко В. І. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : збірник наукових праць / ХНТУСГ. - Харків : ХНТУСГ, 2016. – С. 100-108.
Короткий огляд (реферат): У статті наведені результати досліджень біологічної та харчової цінності рибної сировини, її хімічного складу та вплив цих показників на функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості фаршу, та можливості застосування рибного фаршу у виробництві ковбасних виробів та напівфабрикатів. В статье приведены результаты исследований биологической и пищевой ценности рыбного сырья, его химического состава и влияние этих показателей на функционально-технологические и структурно-механические свойства фарша, и возможности применения рыбного фарша в производстве колбасных изделий и полуфабрикатов.
Опис: In article results of research of biological and nutritional value of fish raw material, its chemical composition and the influence of these parameters on the functional-technological and structural-mechanical properties of minced meat, and the possibility of using minced fish in the production of sausages and semi-finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4778
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_СНАУ.pdf358,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.