Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2015-09-08
Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела
Гриньова, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Hrynova, D. V.
;
Bolgova, N. V.
;
Nazarenko, Y. V.
2019
Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Перетятько, О. Г.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Перетятько, А. Г.
;
Bolhova, N. V.
;
Nazarenko, Y. V.
;
Peretyatko, А. G.
Перегляд
Автор
2
Nazarenko, Y. V.
1
Bolgova, N. V.
1
Bolhova, N. V.
1
Hrynova, D. V.
1
Peretyatko, А. G.
1
Гриньова, Д. В.
1
Гринёва, Д. В.
1
Перетятько, А. Г.
1
Перетятько, О. Г.
Тема
1
Adyghe cheese
1
diet products
1
functional
1
functional-technological properties
1
iodine
1
quail
1
второе нагревание
1
диетические продукты
1
дозрівання
1
друге нагрівання
.
далі >
за датою випуску
1
2015
1
2019