Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6217
Назва: Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»
Інші назви: Особенности производства сыра «Голландский» на мощностях филиала «Ахтырский сыркомбинат ЧП«Рось»
Features of production of cheese «Holland» on powers of branch of « Okhtyrskiy syrkombinat the state of emergency of PP «Ros»
Автори: Болгова, Н. В.
Назаренко, Ю. В.
Перетятько, О. Г.
Болгова, Н. В.
Назаренко, Ю. В.
Перетятько, А. Г.
Bolhova, N. V.
Nazarenko, Y. V.
Peretyatko, А. G.
Ключові слова: дозрівання
посол
друге нагрівання
созревание
посол
второе нагревание
functional
iodine
Adyghe cheese
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТДАТУ
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»[Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, Ю. В. Назаренко, О. Г. Перетятько // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. - Мелітополь : ТДАТУ, 2019. - Вип.19. - Т.1. - в друці
Короткий огляд (реферат): В роботі проведено узагальнення даних літератури, щодо розвитку українського ринку твердих сирів. Проведено аналіз виробництва сиру «Голландський» в умовах охтирського сиркомбінату ПП «Рось». Детально описано технологічні параметри, режими та обладнання, які використовує сучасне виробництво. Дійшли висновку, що молокопереробні підприємства мають можливість виробництва різних видів твердих сирів, зокрема вироблений продукт має високі якісні показники, гідний Європейського ринку та відповідає вимогам ДСТУ 6003:2008 «Сири тверді. Загальні технічні умови». В работе проведены обобщенные данные литературы, по развитию украинского рынка твердых сыров. Проведен анализ производства сыра «Голландский» в условиях ахтырского сыркомбината ЧП «Рось». Подробно описано технологические параметры, режимы и оборудование, которое использует современное производство. Пришли к выводу, что молокоперерабатывающие предприятия имеют возможность производить разные виды твердых сыров, а произведенный продукт имеет высокие качественные показатели, достойный европейского рынка и соответствует требованиям ДСТУ 6003: 2008 «Сыры твердые. Общие технические условия».
Опис: In the work the general maintenance of literature data concerning the development of the Ukrainian market of hard cheeses has been carried out. The analysis of production of cheese "Dutch" in the conditions of ohtiirsky cheese factory of PP "Ros" is carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6217
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н. В. Особливості виробництва сиру.pdf455,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.