Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Marynin, Andriy Ivanovich
;
Strashynskyi, Igor Miroslavovich
;
Kyselov, Oleksandr Borisovich
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Марінін, Андрій Іванович
;
Страшинський, Ігор Мирославович
;
Кисельов, Олександр Борисович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Маринин, Андрей Иванович
;
Страшинский, Игорь Мирославович
;
Киселев Александр Борисович
Перегляд
Автор
1
Bozhko, Natalia Vladimirovna
1
Kyselov, Oleksandr Borisovich
1
Marynin, Andriy Ivanovich
1
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
1
Strashynskyi, Igor Miroslavovich
1
Tischenko, Vasyl Ivanovich
1
Божко, Наталія Володимирівна
1
Киселев Александр Борисович
1
Кисельов, Олександр Борисович
1
Маринин, Андрей Иванович
.
далі >
Тема
1
unsaturated fatty acids
1
м'ясо качки
1
м'ясо-содержащая полукопченая кол...
1
м’ясо-містка напівкопчена ковбаса
1
ненасичені жирні кислоти
1
ненасыщенные жирные кислоты
за датою випуску
1
2020
Has File(s)
1
true