Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 12061-12070 зі 14475.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Еducational environment security : axiological aspectShevel, Аnzhelika; Tsyhanok, Hanna; Шевель, Анжеліка Олександрівна; Циганок, Ганна Миколаївна
2023Construction of multiplex PCR assay based on the citE2 gene to identity Salmonella Pullorum and its effector SteE in pathogenicity and immunityLiu, Zhike; Люй, Чжике
2022Формування врожайності пшениці озимої залежно від параметрів механізованого відбору насіннєвого матеріалуБердін, С. І.; Оничко, Т. О.; Berdin, S. I.; Onychko, T. O.
2022Parameters of formation of buckwheat productivity by determinant varieties selection of the institute of agriculture of Northern East Of NAAS of UkraineStrakholis, І. М.; Berdin, S. I.; Kabanets, V. V.; Страхоліс, І. М.; Бердін, С. І.; Кабанець, В. В.
2023Flour and confectionery products for children. Requirements for quality and safety indicatorsMazurenko, Igor; Li, Yunbo; Zhengzheng, Shao; Xie, Yangui; Maзуренко, Iгор; Лі, Юньбо; Чженчжен, Шао; Се, Янгуй
2022Значення сторітелінгу для формування професійної підготовки майбутніх фахівців аграрної сфериХарченко, Інна Іванівна; Kharchenko, Inna Ivanovna
2022Modification in Physicochemical, Structural and Digestive Properties of Potato Starch During Heat-Moisture Treatment Combined with Microwave Pre- and Post-TreatmentDeng, Chunli; Melnyk, Oksana; Marenkova, Tatyana; Luo, Yanghe; Чунлі, Ден; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Луо, Янхе
2022Influence of substitution of wheat flour with modified potato starch on the quality of chinese steamed breadDeng, Chunli; Melnyk, Oksana; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Луо, Янхе
2022Actualization Of Learning Motives As A Way Of Forming Applicants For Higher Education In Pedagogical SpecialtiesHedzyk, Andrii; Kozeruk, Yuliia; Kaliy, Vasyl; Kolodyazhna, Alla; Li, Lі; Kharchenko, Inna; Гедзик, Андрій; Козерук, Юлія; Калій, Василь; Колодяжна, Алла; Лі, Лі; Харченко, Інна
2023Substitution of wheat flour with modified potato starch affects texture properties of dough and the quality of fresh noodlesDeng, Chunli; Melnyk, Oksana; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Луо, Янхе