Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-9 зі 9.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочів
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. О.
;
Сабадаш, С. М.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. А.
;
Сабадаш, С. М.
;
Samilyk, M.
;
Helikh, A.
;
Bolgova, N.
;
Potapov, V.
;
Sabadash, S.
2020
Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators
Samilyk, M.
;
Helikh, A.
;
Ryzhkova, T.
;
Bolgova, N.
;
Nazarenko, Y.
;
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Рижкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Рыжкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
2020
Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізоляту
Болгова, Н. В.
;
Самілик, М. М.
;
Коган, В. Р.
;
Лісова, Н. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Самилик, М. М.
;
Коган, В. Г.
;
Лесная, Н. М.
;
Bolgova, N.
;
Samilyk, M.
;
Kohan, V.
;
Lisova, N.
2019
Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Скляренко, Ю. І.
;
Цигура, В. В.
;
Марченко, М. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. А.
;
Скляренко, Ю. И.
;
Цигура, В. В.
;
Марченко, М. М.
;
Bolgova, N.
;
Huba, S.
;
Sklyarenko, Y.
;
Tsyhura, V.
;
Marchenko, M.
2019
Обґрунтування рецептури пасти сиркової з кмином
Болгова, Н. В.
;
Гончар, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Гончар, А. А.
;
Bolgova, N.
;
Honchar, А.
2020
Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Рижкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Рыжкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Samilyk, M.
;
Helikh, A.
;
Ryzhkova, T.
;
Bolgova, N.
;
Nazarenko, Y.
2023
Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макаронних
Болгова, Н. В.
;
Тараненко, Н. В.
;
Bolgova, N.
;
Taranenko, N.
2023
Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавками
Болгова, Н. В.
;
Ільченко, Н. О.
;
Губа, С. О.
;
Соколенко, В. В.
;
Bolgova, N.
;
Ilchenko, N.
;
Huba, S.
;
Sokolenko, V.
2023
Дослідження впливу вітамінів на процес ферментації при виробництві йогурту
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Соколенко, В. В.
;
Мажара, А. К.
;
Bolgova, N.
;
Huba, S.
;
Sokolenko, V.
;
Mazhara, K.
Перегляд
Автор
4
Samilyk, M.
4
Самілик, М. М.
3
Helikh, A.
3
Huba, S.
3
Гелих, А. А.
3
Геліх, А. О.
3
Губа, С. О.
3
Самилык, М. М.
2
Nazarenko, Y.
2
Ryzhkova, T.
.
далі >
Тема
2
effective viscosity
2
natural yogurt
2
structure stabilizers
2
ефективна в’язкість
2
еффективная вязкость
2
натуральний йогурт
2
натуральный йогурт
2
стабилизаторы структуры
2
стабілізатори структури
1
basil
.
далі >
за датою випуску
4
2020
3
2023
2
2019