Короткий опис(реферат):
Спосіб гідролізу сироваткових білків молока, що включає гідроліз сироваткових білків молочної сироватки ферментним препаратом, який відрізняється тим, що використовують водний розчин білкового субстрату концентрацією 20±0,1 % із концентрату сироваткового білка молочної сироватки із вмістом білка не менше 80 %, ферментативний гідроліз проводять за допомогою ферментного препарату "Протолад" концентрацією 5±0,1 % від маси білка за температури 55±5 °C, рН 8,0±0,1 протягом 90 хв та інактивують фермент за температури 90±2 °C з подальшим охолодженням до температури 4±2 °C.
Суть розробки, основні результати:
The method of hydrolysis of whey proteins, which includes the hydrolysis of whey proteins of milk whey with an enzyme preparation, which is characterized by the fact that an aqueous solution of a protein substrate with a concentration of 20±0.1% is used from the whey protein concentrate of whey with a protein content of at least 80%, enzymatic hydrolysis is carried out with the help of the enzyme preparation "Protolad" with a concentration of 5±0.1% of the protein mass at a temperature of 55±5 °C, pH 8.0±0.1 for 90 min and inactivate the enzyme at a temperature of 90±2 °C with subsequent cooling to temperature 4±2 °C.