DSpace Repository

Спосіб гідролізу сироваткових білків молока

Show simple item record

dc.contributor.author Синенко, Тетяна Павлівна
dc.contributor.author Фролова, Наталія Епінетівна
dc.contributor.author Synenko, Tetiana
dc.contributor.author Frolova, Nataliia
dc.date.accessioned 2022-12-23T10:41:39Z
dc.date.available 2022-12-23T10:41:39Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Спосіб гідролізу сироваткових білків молока [Електронний ресурс] : патент 146260 UA : МПК А23L 33/18 (2016.01), A23J3/34 (2006.01) / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова ; володілець : Т. П. Синенко. – № u 202005781; заявл. 08.09.2020 ; опубл. 03.02.2021, Бюл. № 5. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10185
dc.description The method of hydrolysis of whey proteins, in which the hydrolysis of whey proteins of whey is carried out with the enzyme preparation "Protolad", which differs in that an aqueous solution of a protein substrate with a concentration of 20±0.1% is used from a whey protein concentrate of whey with a protein content of at least 80% , enzymatic hydrolysis is carried out using the enzyme preparation "Protolad" with a concentration of 5±0.1% of the protein mass at a temperature of 55±5 °C, pH 8.0±0.1 for 90 min, and the enzyme is inactivated at a temperature of 90±2 °C with subsequent cooling to a temperature of 4±2 °C. uk_UA
dc.description.abstract Спосіб гідролізу сироваткових білків молока, при якому виконують гідроліз сироваткових білків молочної сироватки ферментним препаратом "Протолад", який відрізняється тим, що використовують водний розчин білкового субстрату концентрацією 20±0,1 % із концентрату сироваткового білка молочної сироватки із вмістом білка не менше 80 %, ферментативний гідроліз проводять за допомогою ферментного препарату "Протолад" концентрацією 5±0,1 % від маси білка за температури 55±5 °C, рН 8,0±0,1 протягом 90 хв та інактивують фермент за температури 90±2 °C з подальшим охолодженням до температури 4±2 °C. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) uk_UA
dc.subject молочна сироватка uk_UA
dc.subject концентрат сироваткових білків uk_UA
dc.subject ферментативний гідроліз uk_UA
dc.subject whey uk_UA
dc.subject whey protein concentrate uk_UA
dc.subject enzymatic hydrolysis, uk_UA
dc.title Спосіб гідролізу сироваткових білків молока uk_UA
dc.title.alternative The method of hydrolysis of whey proteins of milk uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account