00 DSpace/Manakin Repository

Food technologies, concentrated tomato products

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Mazurenko, Igor
dc.contributor.author Shao, Zhengzheng
dc.contributor.author Li, Yunbo
dc.contributor.author Muhammad Noaman, Zahid
dc.contributor.author Мазуренко, Ігор
dc.contributor.author Шао, Чженчжен
dc.contributor.author Лі, Юнбо
dc.contributor.author Мохаммад Ноаман, Захід
dc.date.accessioned 2023-10-09T08:28:25Z
dc.date.available 2023-10-09T08:28:25Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Food technologies, concentrated tomato products : monograph [Electronic resource] / Igor Mazurenko, Zhengzheng Shao, Yunbo Li, Zahid Noaman Muhammad. – Odesa : «Astroprint», 2023. – 252 р. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11213
dc.description У монографії наведено результати фундаментальних та прикладних досліджень направлених на створення принципово нових прийомів концентрування томатів з метою підвищення показників якості та безпечності готового продукту. Монографія може бути корисна для фахівців практиків та науковців. Викладені матеріали можливо використовувати в учбовому процесі за програмами «Бакалавр», «Магістр» при вивчанні курсів «Технологія харчування», «Нутриціологія», «Процеси та апарати харчових та мікробіологічних виробництв», «Якість та безпечність харчових продуктів». Результати досліджень будуть корисні науковцям, які проводять дослідження у магістратурі, аспірантурі та докторантурі. Монографія вкладена трьома мовами — Китайською, Англійською та Українською. Видання ідентичні. uk_UA
dc.description.abstract The monograph presents the results of fundamental and applied research aimed at creating fundamentally new methods of tomato concentration in order to improve the quality and safety indicators of the finished product. The monograph can be useful for practitioners and scientists. The presented materials can be used in the educational process of The Bachelor's and Master's programs when studying the courses “nutrition technology”, “nutrition”, “processes and apparatuses of food and microbiological production”, “quality and safety of food products”. The research results will be useful for scientists who conduct research in Master's, postgraduate and doctoral programs. The monograph is published in three languages — Chinese, English and Ukrainian. Editions are identical. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher «Astroprint» uk_UA
dc.subject tomato mass uk_UA
dc.subject tomato products uk_UA
dc.subject томатна маса uk_UA
dc.subject томатні продукти uk_UA
dc.title Food technologies, concentrated tomato products uk_UA
dc.title.alternative Технології харчування, концентровані томатні продукти uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу