Короткий опис(реферат):
Мета: проаналізувати технологічний процес виготовлення варено-копчених виробів зі свинини за двох способів
Предмет досліджень: субпродукти, напівтуші свиней та готові м’ясопродукти зі свинини;
Результати досліджень: в роботі проаналізовано два способи виготовлення варено-копчених виробів зі свинини, обґрунтовано розрахунки продуктового балансу виготовлення цих виробів та параметри основних технологічних операцій.
Основні висновки й пропозиції: на підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження другого способу приготування варено-копчених корейок, грудинок та рулетів.
Суть розробки, основні результати:
Purpose: to analyze the manufacturing process of boiled and smoked pork products by two methods
Subject of research: by-products, semi-carcasses of pigs and finished meat products from pork
Research results: the paper analyzes two methods of manufacturing boiled and smoked pork products, substantiates the calculations of the product balance of the production of these products and the parameters of the main technological operations.
Main conclusions and proposals: on the basis of research, the feasibility of introducing the second method of cooking boiled-smoked loins, briskets and rolls has been substantiated.