00 DSpace/Manakin Repository

Дослідження особливостей санітарно-гігієнічних умов вторинної переробки молока в умовах ДП «Аромат» філії «Сумський молочний завод»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Немцева, Марина Сергіївна
dc.contributor.author Nemtseva, Maryna Serhiivna
dc.date.accessioned 2024-02-05T12:21:59Z
dc.date.available 2024-02-05T12:21:59Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. В. Корж uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11590
dc.description Goal: to get acquainted with the enterprise's activities and to study the peculiarities of the technology of secondary processing of dairy raw materials in the conditions of SE "Aromat", to propose ways of improving the existing technology of secondary processing of dairy raw materials; The subject of research: sanitary and hygienic conditions of milk processing at the enterprise of State Enterprise "Aromat"; Research results: it was established that the topic of the master's work is relevant, while the main goal of this development is to develop measures to improve the quality of harvested milk in the conditions of the farm and to preserve its quality. It has been fully implemented, while we recommend improving the organization of the primary processing of milk both at agricultural enterprises and and on private farm dairy farms. uk_UA
dc.description.abstract Мета: ознайомитися з діяльністю підприємства та вивчити особливості технології вторинної переробки молочної сировини в умовах ДП «Аромат», запропонувати шляхи вдосконалення існуючої технології вторинної переробки молочної сировини; Предмет досліджень: санітарно-гігієнічні умови переробки молока на підприємстві ДП «Аромат»; Результати досліджень: встановлено, що тема магістерської роботи актуальна, при цьому основна мета даної розробки, це розробити заходи щодо поліпшення якості заготівельного молока в умовах господарства і збереження його якості виконана повністю, при цьому ми рекомендуемо поліпшити організацію первинної обробки молока як на сільськогосподарських підприємствах так і на приватних прифермських молочних господарствах. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject молоко uk_UA
dc.subject стандарт uk_UA
dc.subject якість uk_UA
dc.subject milk uk_UA
dc.subject standard uk_UA
dc.subject quality uk_UA
dc.title Дослідження особливостей санітарно-гігієнічних умов вторинної переробки молока в умовах ДП «Аромат» філії «Сумський молочний завод» uk_UA
dc.title.alternative Investigation of the features of sanitary and hygienic conditions of secondary processing of milk in the conditions of the State Enterprise "Aromat" of the "Sumy Dairy Plant" branch uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу