00 DSpace/Manakin Repository

Оцінка технології інкубації курячих яєць в умовах Інкубаторно-птахівничої станції ТОВ "Вінницька птахофабрика"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Буханенко, Віталій Олександрович
dc.contributor.author Bukhanenko, Vitaly Oleksandrovich
dc.date.accessioned 2024-02-06T13:41:45Z
dc.date.available 2024-02-06T13:41:45Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник Л. М. Ладика uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11618
dc.description Purpose: to investigate the quality of chicken eggs for incubation in terms of egg weight, uniformity of live weight of day-old chicks, to conduct biological control during incubation, to determine the quality indicators of eggs depending on the storage period before incubation and depending on the age of the parent flock. To analyze the effect of temperature on embryo development. Research results: The complex of biological indicators and economic results obtained in production conditions confirmed the experimental data in the expediency of sorting eggs by weight, taking into account their belonging to the meat direction of productivity and a sufficiently large weight, compliance with the term and quality of storage before the start of the incubation process. Taking into account the biological peculiarity of embryo development, to regulate the temperature regime depending on the stage of its development. uk_UA
dc.description.abstract Мета: дослідити якості курячих яєць для інкубації за масою яйця, однорідністю живої маси добових курчат, провести біологічний контроль при інкубації, визначити якісні показники яєць в залежності від терміну зберігання перед інкубацією і в залежності від віку батьківського стада. Проаналізувати вплив температури на розвиток ембріону.Предмет досліджень: робочі якості вартових собак та методи їхнього удосконалення. Результати досліджень: Комплекс біологічних показників і економічних результатів, отриманих у виробничих умовах, підтвердили дані дослідів в доцільності сортування яєць за масою, враховуючи їх належність до м’ясного напрямку продуктивності і достатньо великої ваги, дотримання терміну і якості зберігання до початку процесу інкубації. Враховуючи біологічну особливість розвитку ембріону регулювати температурний режим в залежності від стадії його розвитку. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject оцінка uk_UA
dc.subject інкубація uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject evaluation uk_UA
dc.subject incubation uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.title Оцінка технології інкубації курячих яєць в умовах Інкубаторно-птахівничої станції ТОВ "Вінницька птахофабрика" uk_UA
dc.title.alternative Evaluation of chicken egg incubation technology in the conditions of the Incubator and Poultry Station of Vinnytsia Poultry Factory LLC uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу