Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Mazurenko, Igor
dc.contributor.author Li, Yunbo
dc.contributor.author Yu, Shuqi
dc.contributor.author Xie, Jing
dc.contributor.author Liu, Zhi
dc.contributor.author Xie, Yangui
dc.contributor.author 伊戈尔·马祖连科
dc.contributor.author 李云波
dc.contributor.author 余书奇
dc.contributor.author 谢晶
dc.contributor.author 刘志
dc.contributor.author 谢彦瑰
dc.contributor.author Мазуренко, Ігор
dc.contributor.author Лі, Юньбо
dc.contributor.author Юй, Шуці
dc.contributor.author Се, Цзін
dc.contributor.author Лю, Чжі
dc.contributor.author Се, Янгуй
dc.date.accessioned 2025-01-20T07:14:07Z
dc.date.available 2025-01-20T07:14:07Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Nutrition : basic substances : educational and methodical textbook [Electronic resource] / Igor Mazurenko, Li Yunbo, Yu Shuqi [and athers]. – Odesa : "Astroprint", 2025. – 378 р. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13171
dc.description У навчально-методичному посібнику, який підготовлено вченими та ви-кладачами Хунаньського університету гуманітарних наук і технологій (Китай); Хенанського Інституту науки і технологій (Китай); Сумського національного аграрного університету (Україна), викладені комплексні наукові матеріали базових інгредієнтів здорового харчування. Видання може бути корисним для фахівців практиків, науковців, викладачів, аспірантів та студентів. Наведені матеріали можливо використовувати у навчальному процесі за програмами «Бакалавр», «Магістр» при вивченні курсів «Технологія харчування», «Нутриціологія», «Процеси та апарати харчових та мікробіологічних виробництв», «Якість та безпечність харчових продуктів». Наведені дані будуть корисними для науковців, які проводять дослідження у магістратурі, аспірантурі та докторантурі. uk_UA
dc.description.abstract The textbook prepared by scientists and teachers of Hunan University of Humanities and Technology, China; Henan Institute of Science and Technology, China; Sumy National Agrarian University, Ukraine contains comprehensive scientific materials of the basic ingredients of healthy nutrition. The publication can be useful for practitioners, researchers, teachers, postgraduates and students. These materials can be used in the educational process under the programs “Bachelor”, “Master” when studying the courses “Nutrition technology”, “Nutrition”, “Processes and apparatuses of food and microbiological production”, “Quality and safety of food products”. This data will be useful for scientists who conduct research in Master’s, postgraduate and doctoral programs. 这本书是由湖南人文科技学院、 河南科技学院以及乌克兰苏梅国立农业大学的科学家和教师共同编 写的教科书,全面涵盖了健康饮食基本成分的科学资料。该出版物对从业者、研究人员、教师、研究生及学生均具有重要参考价值。这些资料可广泛应用于“学士”、“硕士”等项目的教学过程中,适用于学习《营养技术》、《营养学》、《食品与微生物生产工艺及设备》以及《食品产品质量与安全》等课程。此外,这些数据对于在硕士和博士项目中 进行研究的科学家同样具有极大的帮助。 uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher "Astroprint" uk_UA
dc.subject fats uk_UA
dc.subject proteins uk_UA
dc.subject carbohydrates uk_UA
dc.subject 关键词: uk_UA
dc.subject 脂肪、 uk_UA
dc.subject 蛋白质、 uk_UA
dc.subject жири uk_UA
dc.subject білки uk_UA
dc.subject вуглеводи uk_UA
dc.title Nutrition : basic substances uk_UA
dc.title.alternative 营养 基本物质(基本成分) 教育性和系统性教科书 uk_UA
dc.title.alternative Нутриціологія : базові речовини uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу