00 DSpace/Manakin Repository

Розширення асортименту борошняних виробів із дріжджового тіста з використанням борошна насіння розторопші плямистої та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цеху

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Банчукова, С. В.
dc.contributor.author Banchukova, S. V.
dc.date.accessioned 2025-04-15T06:41:47Z
dc.date.available 2025-04-15T06:41:47Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. І. Маренкова uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13622
dc.description The purpose of the research part of the work is to expand the range of products from yeast dough, using the example of pies baked with jam with milk thistle seed flour in the dough to increase nutritional and biological value and a project of a dining room for 50 seats with a calculation of a hot shop. The work analyzes the state of restaurant enterprises, describes technologies for preparing pies, considers in detail technological schemes of production and makes a calculation of raw materials, auxiliary materials and finished products; also selected equipment for the effective operation of the hot shop, determined the total area of the dining room. Developed calculation and graphic work and carried out a number of calculations. Worked out issues of labor protection and safety in emergency situations, paid attention to aspects of environmental protection. Developed economic calculations of the designed dining room for 50 seats. uk_UA
dc.description.abstract Метою науково-дослідної частини роботи є розширення асортименту виробів із дріжджового тіста, на прикладі пиріжків печених з повидлом із борошном насіння розторопші плямистої у складі тіста для підвищення харчової та біологічної цінності та проект їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цеху. В роботі проаналізовано стан підприємств ресторанного господарства, описані технології приготування пиріжків, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи гарячого цеху, визначено загальну площу їдальні. Розроблена розрахунково-графічна робота та проведений ряд розрахунків. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розроблені економічні розрахунки проектованої їдальні на 50 місць. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject пиріжки uk_UA
dc.subject дріжджове тісто uk_UA
dc.subject сировина uk_UA
dc.subject pies uk_UA
dc.subject yeast dough uk_UA
dc.subject raw materials uk_UA
dc.title Розширення асортименту борошняних виробів із дріжджового тіста з використанням борошна насіння розторопші плямистої та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цеху uk_UA
dc.title.alternative Expanding the range of flour products from yeast dough using milk thistle seed flour and designing the technological process in a dining room for 50 seats with the calculation of a hot shop uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу