00 DSpace/Manakin Repository

Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Босак, Д. М.
dc.contributor.author Bosak, D. M.
dc.date.accessioned 2025-04-15T07:21:43Z
dc.date.available 2025-04-15T07:21:43Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. І. Маренкова uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13623
dc.description The purpose of the research part of the work is to expand the range of dishes from minced fish mass, using the example of fish cutlets with the addition of kelp powder. With these changes in the recipe, an increase in nutritional and biological value and the development of a new product with increased functional properties are predicted. The purpose of the design and technological part of the work is to design a technological process in a restaurant for 50 seats with the calculation of a warehouse group of premises. The work analyzes the state of restaurant enterprises, describes the technologies for preparing dishes from minced fish mass, considers in detail technological schemes of production and makes a calculation of raw materials, auxiliary materials and finished products; also, equipment is selected for the effective operation of the warehouse group of premises of a restaurant for 50 seats, the total area of warehouses is determined. Calculation and graphic work has been developed and a number of calculations have been made. Issues of labor protection and safety in emergency situations have been worked out, attention has been paid to aspects of environmental protection. Economic calculations of the designed restaurant for 50 seats have been developed. uk_UA
dc.description.abstract Метою науково-дослідної частини роботи є розширення асортименту страв з рибної січеної маси, на прикладі биточків рибних із внесенням порошку ламінарії. При цих змінах в рецептурі прогнозується підвищення харчової, біологічної цінності та розроблення нового продукту з підвищеними функціональними властивостями. Метою проектно-технологічної частини роботи є проектування технологічного процесу у ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень. В роботі проаналізовано стан підприємств ресторанного господарства, описані технології приготування страв із рибної січеної маси, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи складської групи приміщень ресторану на 50 місць, визначено загальну площу складських приміщень. Розроблена розрахунково-графічна робота та проведений ряд розрахунків. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розроблені економічні розрахунки проектованого ресторану на 50 місць. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject рибна січена маса uk_UA
dc.subject биточки рибні uk_UA
dc.subject рибна котлетна маса uk_UA
dc.subject chopped fish meat uk_UA
dc.subject fish boilers uk_UA
dc.subject fish cut meat uk_UA
dc.title Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень uk_UA
dc.title.alternative Expanding the range of dishes from minced fish mass and designing the technological process in a restaurant for 50 seats with the calculation of the warehouse group of premises uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу