00 DSpace/Manakin Repository

Розширення асортименту запіканки сирної підвищеної харчової цінності та проєктування технологічного процесу в шкільній їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюба, Я. С.
dc.contributor.author Dziuba, Y. S.
dc.date.accessioned 2025-04-17T06:16:29Z
dc.date.available 2025-04-17T06:16:29Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13639
dc.description The qualification work consists of an introduction, 4 sections, conclusions, contains 81 pages of text, 13 drawings, 48 tables, 4 appendices, 4 drawings. The list of reference sources includes 48 titles of literature, including 4 foreign and 3 electronic publications. In the introduction, the relevance of the topic of qualification work is substantiated, the object, subject and tasks of research are determined. The first section of the qualification work provides an analysis of literary sources confirming the relevance of the chosen topic; expediency of using extraction cake from sesame seeds, turmeric, pear and banana in cheese casserole technology with increased nutritional value is substantiated. The introduction of new raw materials contributed to the expansion of the assortment composition of these dishes. The second section analyzes the school canteen, its competitors nearby. Calculations of the warehouse group of premises were carried out in accordance with the regulatory documentation. The total storage area was 55 m2 . The third section of the qualification work covers the issues of labor protection in the designed school canteen. Developed instructions with requirements and rules for employees of the institution. The fourth section contains economic calculations. The profitability of the enterprise is about 25 %. The payback period of the school canteen is 4 years. uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається зі вступу, 4 розділів, висновків, містить 87 сторінку тексту, 13 рисунків, 48 таблиць, 4 додатки, 4 креслення. Перелік джерел посилання включає 48 найменувань літератури, у тому числі 4 зарубіжні та 3 електронні публікації. У вступі обґрунтовано актуальність теми кваліфікаційної роботи, визначено об’єкт, предмет та завдання досліджень. У першому розділі кваліфікаційної роботи наведено аналіз літературних джерел, що підтверджують актуальність обраної теми; обґрунтовано доцільність використання шроту із насіння кунжуту, куркуми, груші та банану у технології сирних запіканок з підвищеною харчовою цінністю. Введення нової сировини сприяло розширенню асортиментного складу даних страв. У другому розділі проведений аналіз шкільної їдальні, її конкурентів поблизу. Проведено розрахунки складської групи приміщень згідно із нормативною документацією. Загальна площа складських приміщень склала 55 м2 . Третій розділ кваліфікаційної роботи висвітлює питання охорони праці у проєктованій шкільній їдальні. Розроблена інструкція із вимогами та правилами для працівників закладу. У четвертому розділі проведено економічні розрахунки. Рентабельність підприємства становить близько 25 %. Термін окупності шкільної їдальні – 4 роки. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject сирна запіканка uk_UA
dc.subject підвищена харчова цінність uk_UA
dc.subject біологічна цінність uk_UA
dc.subject сheese casserole uk_UA
dc.subject increased nutritional value uk_UA
dc.subject biological value uk_UA
dc.title Розширення асортименту запіканки сирної підвищеної харчової цінності та проєктування технологічного процесу в шкільній їдальні на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень uk_UA
dc.title.alternative Expanding the range of cheese casseroles of increased nutritional value and designing the technological process in the school canteen for 50 places with the calculation of the warehouse group of premises uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу