DSpace Repository

Дослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG»

Show simple item record

dc.contributor.author Савченко, Дмитрій Павлович
dc.contributor.author Savchenko, Dmymriy Pavlovych
dc.date.accessioned 2025-04-21T09:24:06Z
dc.date.available 2025-04-21T09:24:06Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13657
dc.description The qualification work is devoted to the study of the technological properties of dairy raw materials during their secondary processing and the production of hard cheese based on it. The work analyzed in detail the main stages of the production of hard rennet cheeses, starting with the study of the quality of dairy raw materials. uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технологічних властивостей молочної сировини при її вторинній обробці та виробництві твердого сиру на її основі. В рамках роботи було детально проаналізовано основні етапи виробництва твердих сичужних сирів, починаючи з вивчення якості молочної сировини. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject молочна сировина uk_UA
dc.subject сир uk_UA
dc.subject якість uk_UA
dc.subject dairy raw materials uk_UA
dc.subject cheese uk_UA
dc.subject quality uk_UA
dc.title Дослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG» uk_UA
dc.title.alternative Research on the technological properties of milk when processed into cheese in the conditions of the OPRYSHKO "TM OBEREG" private enterprise uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account