DSpace Repository

Технологічні особливості виробництва яловичини в умовах ТОВ «Агрікор Холдинг», Чернігівська область

Show simple item record

dc.contributor.author Прінь, Дмитро Олександрович
dc.contributor.author Prin, Dmytro Oleksandrovych
dc.date.accessioned 2025-09-23T09:46:19Z
dc.date.available 2025-09-23T09:46:19Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. В. Попсуй uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14540
dc.description The aim of the work was to study the technology of producing high-quality beef by introducing intensive technologies in the cultivation of beef cattle. The subject of observations was the conditions of maintenance, feeding, breeding methods and organizational aspects of keeping and caring for animals. The object of research was beef cattle of 7 breeds. The features of the formation of meat qualities of young animals in the process of growing, depending on the genotype, were established, and measures were proposed to improve the technology. Based on the research conducted, it was established that the use of specialized beef cattle, both European and domestic, is a real way to create a meat cattle industry, and to integrate Ukraine into the international market of highly liquid agricultural products. uk_UA
dc.description.abstract Метою роботи стало вивчення технології виробництва високоякісної яловичини шляхом впровадження інтенсивних технологій в вирощування м’ясної худоби. Предметом спостережень стали умови утримання, годівля, методи розведення та організаційні аспекти утримання і догляду тварин. Об’єктом досліджень стала м’ясна худоба 7 порід. Встановлені особливості формування м’ясних якостей молодняку в процесі вирощування, в залежності від генотипу, та запропоновані заходи з удосконалення технології. На основі проведених досліджень встановлено, що використання спеціалізованої м’ясної худоби, як Європейської так і вітчизняної – реальний шлях до створення галузі м’ясного скотарства, інтеграції України в міжнародний ринок високоліквідних сільськогосподарських продуктів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject м’ясна худоба uk_UA
dc.subject бугайці відгодівельні uk_UA
dc.subject репродуктивні ознаки uk_UA
dc.subject beef cattle uk_UA
dc.subject fattening bulls uk_UA
dc.subject reproductive traits uk_UA
dc.title Технологічні особливості виробництва яловичини в умовах ТОВ «Агрікор Холдинг», Чернігівська область uk_UA
dc.title.alternative Technological features of beef production in the conditions of Agrikor Holding LLC, Chernihiv region uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account