00 DSpace/Manakin Repository

Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кошель, Олена Юріївна
dc.contributor.author Діхтярь, Альона Миколаївна
dc.contributor.author Перцевой, Федір Всеволодович
dc.contributor.author Федак, Наталя Василівна
dc.contributor.author Koshel, Olena Yuriivna
dc.contributor.author Dikhtyar, Alena Mykolaivna
dc.contributor.author Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
dc.contributor.author Fedak, Natalya Vasylivna
dc.date.accessioned 2025-12-17T10:46:36Z
dc.date.available 2025-12-17T10:46:36Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину : монографія [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, А. М. Діхтярь, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак. – Харків : Діса+, 2024. – 146 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14899
dc.description The monograph contains concentrated and systematized scientific information (analytical and experimental studies) on the technology of thermostable milk-containing filling based on a dry mixture using a binary combination of xanthan and tare gums, gelatin and transglutaminase, which allows obtaining a semi-finished product with a high degree of readiness and a long shelf life, as well as a finished filling with regulated thermostable properties, high consumer characteristics, nutritional value, low cost for a wide range of culinary and confectionery products. Scientific information is presented in text form, technological calculations, drawings, diagrams, tables and is intended for teachers, postgraduate students, higher education degree applicants engaged in scientific work. uk_UA
dc.description.abstract Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (аналітичні та експериментальні дослідження) щодо технології термостабільної молоковмісної начинки на основі сухої суміші з використанням бінарної комбінації камедей ксантану та тари, желатину та трансглютамінази, що дозволяє отримати напівфабрикат високого ступеня готовності та тривалого терміну зберігання, а також готову начинку з регульованими термостабільними властивостями, високими споживчими характеристиками, поживною цінністю, низькою собівартістю для широкого асортименту кулінарної та кондитерської продукції. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Діса+ uk_UA
dc.subject желатин uk_UA
dc.subject напівфабрикат uk_UA
dc.subject молоковмісна термостабільна начинка uk_UA
dc.subject gelatin uk_UA
dc.subject semi-finished product uk_UA
dc.subject milk-containing thermostable filling uk_UA
dc.title Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину uk_UA
dc.title.alternative Technology of thermostable milk-containing filling using gelatin uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу