00 DSpace/Manakin Repository

Ветеринарно-санітарна експертиза риби при куодозах в умовах державної лабораторії ветсанекспертизи м. Суми

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кириченко, Алла Іванівна
dc.contributor.author Кириченко, Алла Ивановна
dc.date.accessioned 2014-11-03T09:16:26Z
dc.date.available 2014-11-03T09:16:26Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Т. І. Фотіна uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1842
dc.description.abstract Забезпечення населення країни повноцінними та екологічно безпечними продуктами харчування є важливою народногосподарською проблемою. У формуванні стійкої продовольчої бази особливе значення має використання рибної сировини. Риба і рибопродукти мають високі поживні властивості, широко використовуються і займають вагоме місце в харчуванні людини. Їх різноманітність та кількість постійно зростає. Рибна галузь України забезпечує приблизно 20 % всієї валової продукції харчової промисловості. Необхідно враховувати, що гідробіонти використовуються не тільки як харчові продукти, але і як сировина для медичної промисловості (жир, вітаміни, лікарські препарати), а також як технічна сировина (добрива, рибний фарш, борошно) тощо. Обеспечения населения страны полноценными и экологически безопасными продуктами питания является важной народнохозяйственной проблемой. В формировании устойчивой продовольственной базы особое значение имеет использование рыбного сырья. Рыба и рыбопродукты имеют высокие питательные свойства, широко используются и занимают важное место в питании человека. Их разнообразие и количество постоянно растет. Рыбная отрасль Украины обеспечивает примерно 20% всей валовой продукции пищевой промышленности. Необходимо учитывать, что гидробионты используются не только как пищевые продукты, но и как сырье для медицинской промышленности (жир, витамины, лекарственные препараты), а также как техническое сырье (удобрения, рыбный фарш, муку) и др. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject характеристика міксоспоридій uk_UK
dc.subject якість рибної сировини uk_UK
dc.subject характеристика миксоспоридий uk_UK
dc.subject качество рыбного сырья uk_UK
dc.title Ветеринарно-санітарна експертиза риби при куодозах в умовах державної лабораторії ветсанекспертизи м. Суми uk_UK
dc.title.alternative Ветеринарно-санитарная экспертиза рыбы при куодозах в условиях государственной лаборатории ветсанэкспертизы м. Сумы uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу