Короткий опис(реферат):
Було підвищено інтенсивність росту перепелів на 9,2 %, збереженість поголів’я – на 5,0 % та яєчну продуктивність – на 3,8 % при згодовуванні у кормах раціону перепелів 300 мг/кг вітаміну Е. Це сприяло зростанню рентабельності виробництва яєць на 97,1%, а м‘яса перепелів на 5,2%. Были повышены интенсивность роста перепелов на 9,2%, сохранность поголовья - на 5,0% и яичную продуктивность - на 3,8% при скармливании в кормах рациона перепелов 300 мг / кг витамина Е. Это способствовало росту рентабельности производства яиц на 97,1%, а мяса перепелов на 5,2%.
Суть розробки, основні результати:
It increased rate of growth of 9.2% quail, survival of livestock - by 5.0% and egg productivity - by 3.8% when fed to quail feed intake of 300 mg / kg of vitamin E. This boosted the profitability of egg production in 97.1% and quail meat by 5.2%.