00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Удянська, Юлія Олегівна
dc.contributor.author Удянская, Юлия Олеговна
dc.contributor.author Udyanskaya, Yulia Olehovna
dc.date.accessioned 2016-05-13T11:18:46Z
dc.date.available 2016-05-13T11:18:46Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. М. Степанова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3272
dc.description Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department. uk_UK
dc.description.abstract Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject ресторанне господарство uk_UK
dc.subject їдальня uk_UK
dc.subject фірмова страва uk_UK
dc.subject общественное питание uk_UK
dc.subject столовая uk_UK
dc.subject фирменное блюдо uk_UK
dc.subject restaurant management uk_UK
dc.subject cafe uk_UK
dc.subject branded dish uk_UK
dc.title Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць uk_UK
dc.title.alternative Усовершенствование технологии блюд из круп и проект столовой на 80 мест uk_UK
dc.title.alternative Improving the technology of food grains and design the dining room with 80 seats uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу