dc.contributor.author |
Вязовченко, Андрій Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Вязовченко, Андрей Николаевич |
|
dc.contributor.author |
Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich |
|
dc.date.accessioned |
2016-05-25T10:53:28Z |
|
dc.date.available |
2016-05-25T10:53:28Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. В. Обозна |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3343 |
|
dc.description |
Pasta is a special group of corn flour products is available at a price well known customers and has many supporters among the population, which are very common and widely used in nutrition. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Макаронні вироби це особлива група зерно борошняних товарів, яка доступна за ціною, добре знайома покупцям і налічує безліч прихильників серед населення, які дуже поширені і широко використовуються в харчуванні. Макаронные изделия это особая группа зерномучных продуктов, которая доступна по цене, хорошо знакома покупателям и насчитывает множество сторонников среди населения, очень распространены и широко используются в питании. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
макаронні вироби |
uk_UK |
dc.subject |
виробництво |
uk_UK |
dc.subject |
технологічна схема |
uk_UK |
dc.subject |
макаронные изделия |
uk_UK |
dc.subject |
производство |
uk_UK |
dc.subject |
технологическая схема |
uk_UK |
dc.subject |
pasta |
uk_UK |
dc.subject |
manufacturing flow diagram |
uk_UK |
dc.subject |
flour |
uk_UK |
dc.title |
Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Обоснование и анализ технологии производства макаронных изделий. |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Study and analysis of technology of production of pasta |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |