Короткий опис(реферат):
В курсовій роботі йдеться про характеристику інноваційних технологій в м’ясній галузі, основні тенденції розвитку виробництва варених ковбасних виробів та характеристика сучасних технологій, а також вказується характеристика запропонованих інгредієнтів в об’єкті дослідження. Проектуються нові рецептури на базі обраної рецептури –аналогу традиційного виробу. В курсовой работе речь идет о характеристике инновационных технологий в мясной отрасли, основные тенденции развития производства колбас и характеристика современных технологий, а также указывается характеристика предложенных ингредиентов в объекте исследования. Проектируются новые рецептуры на базе выбранной рецептуры - аналог традиционного изделия.
Суть розробки, основні результати:
In the course work refers to the characteristics of innovative technologies in the meat industry, the main trends in the production of cooked sausages and characterization of advanced technologies and specified description of the proposed ingredients in house research. New recipes are designed on the basis of selected recipes - traditional analogue products.