dc.contributor.author |
Попова, Єлизавета Сергіївна |
|
dc.contributor.author |
Попова, Елизавета Сергеевна |
|
dc.contributor.author |
Popovа, Elizabeth Sergeevna |
|
dc.date.accessioned |
2016-05-26T11:48:25Z |
|
dc.date.available |
2016-05-26T11:48:25Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3355 |
|
dc.description |
In the course work ohbruntovano analysis and technology of caramel with filling. Studied and analyzed recipes range. Analyzed the production process, quality control, the development of technological systems and hardware-developed technological scheme of candy, fruit and berry filling. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
В курсовій роботі обґрунтовано аналіз та технологію виробництва карамелі з начинкою. Вивчено рецептуру та проведено аналіз асортименту. Проаналізовано технологічний процес виробництва, контроль якості, шляхи розвитку технологічної системи та розроблено апаратурно-технологічну схему карамелі з фруктово-ягідною начинкою. В курсовой работе обосновано анализ и технологию производства карамели с начинкой. Изучено рецептуру и проведен анализ ассортимента. Проанализированы технологический процесс производства, контроль качества, пути развития технологической системы и разработана аппаратурно-технологическая схема карамели с фруктово-ягодной начинкой. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
карамель |
uk_UK |
dc.subject |
технологія |
uk_UK |
dc.subject |
кондитерські вироби |
uk_UK |
dc.subject |
карамель |
uk_UK |
dc.subject |
технология |
uk_UK |
dc.subject |
кондитерские изделия |
uk_UK |
dc.subject |
caramel |
uk_UK |
dc.subject |
technology |
uk_UK |
dc.subject |
pastry |
uk_UK |
dc.title |
Обгрунтування та аналіз технології виробництва карамелі з начинкою |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Обоснование и анализ технологии производства карамели с начинкой |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Justification and analysis technology of caramel stuffed |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |